★★★★★
3 klanten beoordelen ons met 5 sterren.
Kennismaken?

Marianne Laarakker

Ik ben 15 jaar familiemediator geweest in mijn eigen praktijk; echtscheidingnijmegen.nl. Sinds 2007, nog voordat het een wettelijke verplichting werd, help ik stellen bij het maken van een ouderschapsplan. Alles bij elkaar heb ik meer dan 1000 ouders begeleid bij het maken van afspraken over hun kinderen. Ik ben van mening dat een ouderschapsplan maatwerk zou moeten zijn, vooral als je een baby of een dreumes hebt.

Ik heb ervaring met kinderen van alle leeftijden, maar ik ben gespecialiseerd in scheiden met hele kleine kinderen. Mijn eerste blogs over baby’s heb ik in 2015 geschreven en naar aanleiding daarvan word ik tot op heden door vaders en moeders uit heel Nederland gebeld met vragen. De behoefte aan ondersteuning voor jonge ouders is groot, reden waarom ik ervoor gekozen heb om hiervoor een aparte website te beginnen. Op echtscheidingnijmegen.nl zijn veel blogs te vinden die gaan over baby’s en scheiding.

Ik heb een dochter die ik in mijn eentje heb grootgebracht en twee kleinkinderen die in een samengesteld gezin leven. Mijn ervaring is dus zowel persoonlijk als professioneel. Mijn kennis wil ik graag met je delen. 

CONTACT

Als je hieronder het formulier invult neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook zelf bellen naar 06-25014346. We bespreken dan op welk gebied jij advies kunt gebruiken en wat ik voor jou kan betekenen. Als jij akkoord gaat, plannen we een eerste consult.

Mijn consulten zijn altijd telefonisch. Je kunt kiezen voor bellen met of zonder beeld. Je kunt alleen advies opdoen of samen met je ex-partner. 

Mabel Sprinkhuyzen
★★★★★

De 2 gesprekken met Marianne hebben veel helderheid verschaft. Er is meer rust en meer kennis.Ik beveel haar zeker aan!

Scheiden met Baby
·
© Alle rechten voorbehouden.